eur:
391.2
usd:
365.52
bux:
68052.59
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Nem vár tovább az MSZP a Fideszre

Nem folytatja az MSZP a budapesti Pallas Páholyba meghirdetett szakpolitikusi vitasorozatot. Budai Bernadett, a szocialista párt szóvivője azután beszélt erről, hogy tegnap a Fidesz nem vett részt a vita első állomásán. Hozzátette: az ellenzéki párt nem meri vállalni a pártok programjainak összehasonlítását és szembesítését a választókkal.

Tegnap Korózs Lajos szociális államtitkár - fideszes vitapartner híján - az MSZP nyugdíjpolitikáját ismertette és azt mondta: ha a Fidesz képviseltette volna magát a találkozón, akkor ő is szeretett volna kérdéseket feltenni a legnagyobb ellenzéki párt szakpolitikusának. Korábban a Fidesz egyértelműen elutasította az MSZP miniszteri választási vitára szóló felhívását.

Szijjártó Péter, az ellenzéki párt elnöki stábjának vezetője Mesterházy Attilának, a szocialista párt miniszterelnök-jelöltjének címzett nyílt levélben úgy fogalmazott: lejárt a szocialista kormányzattal folytatott terméketlen viták ideje. Az MSZP kormányfőjelöltje csütörtökön közölte, hogy a szocialista miniszterek ezen a héten kedden, szerdán és csütörtökön várják vitára a fideszes szakpolitikusokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×