eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Wermer András: Eljött a pozitív üzenetek ideje

A politikai pártok nem magukat pozicionálják, hanem az ellenfeleiket démonizálják - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Wermer András. A marketingstratéga szerint a negatív kép mutatása már nem új üzenet, ahhoz valami pozitívat kell megfogalmazni.

A politikai kommunikációt ma az "ellenségépítés" határozza meg: a pártok nem saját magukat pozicionálják, nem azt mondják el, hogy mik a terveik, mi remélhető tőlük, hanem megállás nélkül arról beszélnek, mi baj van a többiekkel - vélekedett Wermer András marketingstratéga az InfoRádió Aréna című műsorában.

A szakértő szerint a választók pusztán amiatt, hogy egyre jobban utálják az aktuális kormánypártot, még nem fogják az újat választani; ahhoz, hogy az ellenzékre adják a voksukat, onnan pozitív üzenetnek kell érkeznie. Emlékeztetett: az 1998-as választásokat megelőzően a pártok egyáltalán nem használtak negatív üzeneteket.

"Tudja-e Magyaroroszágon mindenki, hogy a Fidesz szerint rossz a kormány. Kötve hiszem, hogy van még, aki ne tudná. Miért kell hát mindennap ezt újra elmondani?" - tette fel a kérdést Wermer András, aki szerint éppen itt lenne az ideje a negatívumok helyett a pozitívumokat felvonultatni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

A Covid okozta demográfiai hatások világszerte a felnőttkori halálozás növekedését és a várható élettartam csökkenését váltották ki – állapította meg a neves brit orvosi folyóiratban, a Lancetben pár hete megjelent globális betegségteher-tanulmány (Global Burden of Diseases Study 2021), amely az 1950 és 2021 közötti időszak globális demográfiai változásait, beleértve a Covid-járvány 2020–2021-es időszakának hatásait elemezte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×