INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Leégett egy hétvégi ház Bicskén, egy ember meghalt

InfoRádió / MTI
Egy 70 éves bicskei férfi életét vesztette vasárnap hajnalban, miután hétvégi háza leégett a Fejér megyei Bicskén, a Középhegy-dűlőn - közölte a rendőrség.

A bicskei tűzoltóság tájékoztatta vasárnap kora reggel a bicskei rendőrkapitányságot, hogy Bicskén, a Középhegy-dűlőben teljes terjedelmében ég egy, mintegy 35 négyzetméteres hétvégi ház. A tűzoltók oltás közben találták meg a férfit a házban, akin a kiérkező mentőszolgálat már nem tudott segíteni, a helyszínen életét veszítette - mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a szóvivője az MTI-nek.

A házból kimentett férfiról kiderült, hogy helybéli lakos, aki életvitelszerűen, és egyedül lakott a hétvégi házban - tette hozzá.

A főkapitányság szóvivője elmondta: a tűzoltóság helyszínre érkezésekor a hétvégi ház teljes egészében égett; a bejelentések szerint egy gázpalack felrobbant, amitől a ház teteje beroskadt. A tűzoltóság szakemberei további egy darab gázpalackot hoztak ki a romok közül, amelyet visszahűtöttek.

A rendőr százados hozzátette: a bicskei rendőrkapitányság közigazgatási-hatósági eljárásban a tűzoltóság tűzvizsgáló szakértőivel közösen vizsgálja a tűz keletkezésének okát.

A címlapról ajánljuk