eur:
389.55
usd:
361.97
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Tömegverekedés Szabolcsban - három sérült, öt előállítás

Ásókkal, kapákkal, vasvillákkal és botokkal felfegyverkezve mintegy százan vettek részt egy tömegverekedésben Paszabon; hárman megsérültek, öt embert előállítottak - közölte a rendőrség

Az utóbb elfajuló vita két család között robbant ki csütörtök este, majd bekapcsolódott a rokonság és a szomszédok is - mondta Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság helyettes sajtószóvivője.

Hozzátette: az ibrányi rendőrőrs és a nyíregyházi kapitányság állománya nagy erőkkel vonult a helyszínre, majd kivezényelték a bevetési szolgálat tagjait is. A rendőrök megfékezték a verekedést, öt hangadót kiemeltek a tömegből, és előállították őket. A mentők három sérültet szállítottak kórházba.

A rendőrök péntekre virradó éjjel is a településen maradtak, de már nem volt szükség további intézkedésekre - emelte ki Fedor Rita.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Lábon lőtték az orosz gáz- és olajipart, Putyin háborúja beütött az energiaágazatnak

Lábon lőtték az orosz gáz- és olajipart, Putyin háborúja beütött az energiaágazatnak

Az orosz olaj- és gázágazat, amely az ukrajnai háború egyik kulcsfontosságú finanszírozási forrása, munkaerőhiánnyal küzd, mivel a gazdaság teljes háborús mozgósítása súlyosbítja a régóta fennálló demográfiai problémákat. A szankciók és a rubel elértéktelenedése miatt pedig a vendégmunkások sem érkeznek már Oroszországba. Mindez súlyos gazdasági problémákat okozhat már közép távon is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 6. 08:10
2024. május 6. 07:57
×
×
×
×