eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Egy szakértői vélemény szerint Ophélie tíz órával az eltűnése után halt meg

Alig egyezrelékes volt a Budapesten meghalt francia diáklány, Ophélie Bretnacher véralkoholszintje a halálakor, annak ellenére, hogy ismerősei szerint eltűnése előtt csak sörből 15 korsót ivott. Ez arra utal, hogy a lány tíz órával később halt meg, mint ahogy azt korábban felételezték.

A Budapesten meghalt francia diáklány, Ophélie Bretnacher gyászoló szülei megkapták az orvos-szakértői véleményeket, amelyekből megdöbbentő dolgok derültek ki - írta kedden a Blikk.

Francis Bretnacher, az apa a lapnak elmondta, hogy az egyik kézhez kapott orvos-szakértői vélemény szerint a lánya véralkoholszintje alig egyezrelékes volt. Felhívta a figyelmet arra is, hogy a lánya a tanúk elmondása szerint viszont csak sörből 15 korsóval ivott meg.

A szakértők szerint tíz órával később halt meg a lányom, mint azt feltételezték - osztotta meg a lappal véralkoholszint mértékéből levont következtetést Francis Bretnacher, aki szerint ez nem utal másra, mint hogy hajnali kettőtől délig ismeretlen helyen tartózkodott a lány.

"Egészen biztosan akaratán kívül tartották valahol, és csak azután halt meg" - mondta.

Az apa által a lappal ismertetett szakértői anyag felől a Blikk Tafferner Évánál, a BRFK sajtószóvivőjénél tudakozódott, aki a kérdésre válaszolva elmondta, hogy a szervezett bűnözés elleni osztály munkatársai továbbra is nyomoznak az ügyben, s ők még jó néhány szakértői vélemény eredményére várnak. Mint hozzátette: más információt egyelőre nem közölhet.

A Blikk az ügy újabb fordulata nyomán emlékeztet arra, hogy Ophélie Bretnacher 2008. december 4-én tűnt el Budapesten. A térfigyelő kamerák a Portside nevű szórakozóhelytől egészen a Lánchíd pesti hídfőjéig rögzítették a lány útját, ahol azután nyoma veszett. Táskáját a hídon két olasz fiatalember találta meg, akik azt nem a rendőrségre, hanem a lány barátaihoz vitték. Ezután nem sokkal főbérlője tett bejelentést a rendőrségen. Több hónapos nyomozás után február 12-én, a csepeli Mahart-kikötőraktár egyik öblében megtalálták meg a lány holttestét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×