eur:
389.29
usd:
362.2
bux:
67966.81
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Még szombaton járhatóvá válnak a rakpartok Budapesten

A kora délutáni óráktól ismét használhatják az autósok a budai alsó rakpartot - közölte a Fővárosi Közterület Fenntartó Zrt. szóvivője, aki hozzátette: még ma át szeretnék adni a forgalomnak a pesti alsó rakpartot is, ám ott több a takarítani való.

A budai rakpart már szinte teljesen tiszta, kora délután így valószínűleg használhatják azt a közlekedők - mondta az InfoRádióban Horti Zsófia.

A pesti oldalon még vannak problémák, a Lánchíd alatt vizet kell szivattyúzni, és a hajótulajdonosok alkalmi járdákat építettek, hogy meg tudják közelíteni hajóikat, ezeket pedig nem bontották el, de ezt is el tudják takarítani még szombaton az FKF munkatársai, a pesti oldali rakpartot is átadják a forgalomnak.

Hanganyag: Hegedûs Zsuzsa

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×