eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A szocialistáknál kötelező a szavazás

Kötelező a szavazás az MSZP-frakcióban minden, az Országgyűlés előtt lévő törvényjavaslatról - mondta a szocialisták frakcióvezetője. Mesterházy Attila hangsúlyozta: a képviselőcsoport ülésén senki nem kért semmilyen felmentést.

Erről azután beszélt a frakcióvezető, hogy korábban két képviselő, Szanyi Tibor és Laboda Gábor is azt mondta: nem fogja megszavazni az adótörvényeket.

Mesterházy Attila hozzátette: az MSZP frakció támogatja a kormány válságkezelő lépéseit.

Korábban Kóka János szabad demokrata frakcióvezető közölte: a liberálisok megszavazzák az adórendszer átalakításáról szóló törvényt, mert úgy vélik: AZ összhangban van az SZDSZ céljaival.

Az Országgyűlés az adótörvények mellett a vagyonadóról szóló előterjesztésről, a gyermekgondozási segély szabályairól és a képviselői költségtérítés új rendjéről is szavaz ma, a nyári rendkívüli ülésszak utolsó napján.

Várhatóan titkos szavazással választják meg a parlament új alelnökét, mivel a fideszes Áder János európai parlamenti képviselőként folytatja munkáját, és szintén döntenek a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete új vezetőjéről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 10:40
×
×
×
×