eur:
386.96
usd:
355.89
bux:
68088.24
2024. május 17. péntek Paszkál

Új elnök a Fidesz miskolci szervezetének élén

Lenártek Andrást választották meg a Fidesz miskolci szervezetének elnökévé a csütörtöki tisztújító taggyűlésen, az eddigi elnök, Szinay Attila nem jelöltette magát - tájékoztatta a gyűlésen alelnökké választott Doszpoly Orsolya pénteken az MTI-t.

Az országos kongresszust követő helyi tisztújító taggyűlését csütörtökön tartotta a Fidesz miskolci szervezete. A tagság döntött az elnök, illetve az alelnökök személyéről: a választás kedvezett a női politikusoknak, a jövőben közülük hárman is alelnöki tisztséget foglalhatnak el a miskolci Fideszben - közölte Doszpoly Orsolya.

Új városi elnöknek Lenártek Andrást választotta meg a tagság, az alelnökök Doszpoly Orsolya, Meleghné László Judit, Réka Valéria, Balogh Zoltán, Juga György és Tavaszi Zsolt lettek.

Megállapodás született arról, hogy a most felálló új elnökség a hatékonyabb, gördülékenyebb és összehangoltabb munkavégzés érdekében a választókerületi elnökökkel és a frakcióvezetővel együttesen kíván ülésezni - mondta az új alelnök.

Címlapról ajánljuk
Demkó Attila: Harkiv elfoglalásához kevés az ottani orosz erő

Demkó Attila: Harkiv elfoglalásához kevés az ottani orosz erő

Miközben az amerikaiak továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy fegyvereiket csak Ukrajna megszállt részein vethetik be orosz erők ellen, egy ukrán katona a The Telegraph-nak arról beszélt, hogy az ukrán seregek frusztráltak amiatt, hogy tétlenül kell nézniük Vlagyimir Putyin katonáinak felsorakozását a határövezet orosz oldalán, és így Harkiv el fog esni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×