eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Botrányos Társulat-koncert Siófokon

Botrányba fulladt a Társulat szombati, siófoki előadása, a nézők bekiabálásokkal adtak hangot annak, hogy nem azt kapták, amit ígértek nekik. A helyi szervező is azt mondja: ők az István, a király keresztmetszetének előadását várták a társulattól, az előadás ehelyett egy musicales-rockdalos egyveleggel kezdődött.

Csaknem kétezer ember vette meg a 3500 forintos jegyeket a Társulat előadására. Közülük többen visszakövetelték a pénzüket, bekiabálásokkal zavarták meg az előadást, vagy egyszerűen otthagyták az egészet, mert nem azt kapták, mint amit vártak.

A szereplők ugyanis egy musicales-rockdalos egyveleggel indították a műsort, annak ellenére, hogy a helyi szervezők korábban határozottan azt kérték: a rockopera dalaival kezdődjön a produkció.

A második részben az István, a királyból is adtak elő dalokat, igaz, csak 45 percben, azaz rövidebb ideig, mint ahogy arról előzetesen megállapodtak a helyiekkel.

Kiss László, a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ igazgatója elmondta: egyelőre nem döntötték el, hogy kezdeményeznek-e pert a koncertszervezők ellen.

A Társulat producere szerint a siófoki botrányt csak maguknak köszönhetik a szervezők, mert "István, a király rockoperát" hirdettek meg, és a közönség nem értette, miért nem azzal kezdődik a műsor.

Rosta Mária szerint a helyiek hibája, hogy nem tájékoztatták a nézőket arról: nem a teljes előadást látják majd, csak egy 65 perces keresztmetszetet. A rockopera bemutatásának ugyanis nem volt meg a technikai feltétele Siófokon.

Hozzátette: fontolgatja, hogy jogi lépéseket tesz a siófoki szervezőkkel szemben, mivel több helyen is rossz hírüket keltették.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 5. 11:53
×
×
×
×