eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Fizetni kell szombaton a parkolásért Budapesten

Változik a parkolási rend a május 1-jei munka ünnepe miatt, ezért szombaton fizetni kell a parkolásért Budapesten - tájékoztatott a Főpolgármesteri Hivatal Sajtóirodája. Módosul a vonatok menetrendje is.

A szombati munkanapon 8 órától 18 óráig parkolási díjat kell fizetni a főváros várakozási övezeteiben, ugyanakkor május 2-án, pénteken pihenőnap lesz, így ezen a napon nem kell fizetni a parkolásért.

A díjmentesség nem érvényes a Budai Várban, a Citadella alatt, a Margitszigeten, valamint a P+R parkolókban. Ezeken a helyeken továbbra is a megszokott rend szerint kell fizetni a várakozásért - olvasható a közleményben.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint szombaton a pénteki rend szerint közlekednek a vonatok, április 30-án, szerdán a pénteki, május 1-jén, 2-án és 3-án az ünnepnapi menetrend érvényes.

Május 4-én vasárnaptól már a megszokott rend szerint közlekednek a vonatok. A vasúttársaság azt ajánlja az utasoknak, hogy elővételben vásárolják meg menet- és helyjegyeiket, és indulás előtt tájékozódjanak a menetrend változásairól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×