eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Nyomozócsoport vizsgálja az egri brómciánt

Megkezdte munkáját az a nyomozócsoport, amelyet azért hoztak létre, hogy felderítsék: hogyan kerülhetett az egri kórház gyógyszertári hűtőkamrájába egy doboz halálos méreg. A Heves megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője cáfolta, hogy keresnek két férfit, akiket a napokban vegyvédelmi ruhában láttak a környéken.

Megkezdte munkáját az a nyolc főből álló nyomozócsoport, amelynek célja kideríteni, miként kerülhetett súlyosan mérgező brómcián az egri kórház gyógyszertári hűtőkamrájába - mondta az InfoRádiónak a Heves megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Soltész Bálint kiemelte: jelenleg a helyszíni szemle és a tanúvallomások eredményeinek feldolgozása és ellenőrzése zajlik.

A hengeres tégely egy papírzacskóban volt, és azon szerepelt a brómcián felirat - fejtette ki a rendőrségi szóvivő. Hozzátette: a mérgező anyagot a kórház alagsorában lévő gyógyszertári hűtőkamrában találták meg.

Tisztázni kell, hogy ki és milyen jogosultságokkal juthatott be a hűtőkamrába, és azt is vizsgálja a rendőrség, hogy jogosulatlanul kik jártak a lezárt helyiségben - emelte ki Soltész Bálint.

A szóvivő ugyanakkor cáfolta, hogy keresnének két férfit, akiket a vegyvédelmi ruhában láttak a környéken az elmúlt napokban.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 18. 10:22
×
×
×
×