eur:
389.19
usd:
362.62
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Tűz egy esztergomi házban, négyen sérültek meg

Esztergomban egy férfi súlyosan, egy nő és két gyermek könnyebben sérült meg, amikor kigyulladt házuk - mondta az InfoRádiónak az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Csütörtökön délelőtt riasztották a tűzoltókat, hogy egy esztergomi családi ház egyik szobájában tűz keletkezett. A lángok több helyiségre és a tetőszerkezetre is átterjedtek, és veszélyeztették a környező épületeket. A tűzoltók húsz perc alatt megfékezték a lángokat. A tűz okát még vizsgálják.

A házban két felnőtt és két gyermek tartózkodott, akiket kimentettek. Egy férfi légúti égési sérüléseket szenvedett, valamint az arca is megégett, így a férfit mentőhelikopterrel szállították egy budapesti kórházba, ahol speciális ellátást kapott - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Győrfi Pál hozzátette: egy nőt és két gyermeket könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Ezzel egyidőben Kaposvárott és Marcaliban is történt tűzeset. Mindkét somogy megyei városból mentőhelikopterrel vitték a súlyos sérülteket a pécsi kórházba - emelte ki a szóvivő.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×