eur:
389.22
usd:
363.79
bux:
68148.29
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Mérges utasok a csődbe ment irodánál - képekkel

Csak a rendőrök segítségével tudták bezárni hétfő éjjel a csődbe jutott Bella Tours belvárosi irodáját a cég munkatársai, néhány pórul járt utas ugyanis a helyszínen tiltakozott.

Mintegy 70-80 ember nem tudott elutazni a korábban befizetett krétai útra a Bella Tours csődje miatt. Az utazási iroda képviselője a repülőtéren közölte a hírt az ügyfelekkel.

A Bella Tours egyik munkatársa azt közölte az utasokkal: a cég csődje miatt nincs kifizetve sem a repülőjegy, sem a görögországi szállás, hozzátéve: elképzelhető a befizetett pénz vagy annak egy részének visszatérítése.

Néhány pórul járt utas a cég belvárosi irodája előtt tiltakozott az este; az utazási iroda munkatársai végül - a helyszínre kivonuló rendőrök segítségével - bezárták a helyiséget.

Molnár Gabriella, a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének elnöke közölte: hazahozzák azokat, akik a Bella Tours szervezésében jelenleg külföldön nyaralnak.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×