eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Szávay: "A vereségtől való félelem nem visz előre!"

Játék közben csak a győzelemre koncentrál Szávay Ágnes, mert "nem egy szett elvesztése ellen kell játszani, hanem azért, hogy azt megnyerjem"!

"Elmondhatatlan amit érzek! Egyszerűen nem akarom elhinni! Próbálok úgy csinálni mintha "csak" egy WTA IV-es verseny lenne! Nem gondolok arra kiket vertem meg, és nem érdekel az sem, hogy ki a következő ellenfél. Csak csinálom mindazt amit az utóbbi 12 évben gyakoroltam. Óriási érzés, hogy nekem eddig sikerült eljutni! Győztem!!!" - írta blogjában Szávay Ágnes, miután két játszmában búcsúztatta az ukrán Julija Vakulenkót az amerikai nyílt teniszbajnokságon.

A fiatal magyar teniszező szerint hétfőn nem ment igazán jól neki a játék, mert sok hibával játszott.

"A fontos, illetve a szoros game-eket rendre az én nevem mellé írták! Ez döntött a mérkőzésen! Nem féltem akkor sem, amikor a második szett 4:4 után az ellenfél lebreakelt! Egyszerűen éreztem, hogy vissza tudom hozni! Az egyik edzőm mindig azt mondta : "nem egy szett elvesztése ellen kell játszani, hanem azért, hogy azt megnyerjem"! A vereségtől való félelem nem visz előre! Én a győzelemért játszom, és próbálok mindent megtenni érte az adott pillanatban!" - írta Szávay Ágnes.

A játékos a magyar sajtóban megjelent cikkekre és a blogjába beírt hozzászólásokból úgy érzi, mintha Magyarországon sokan úgy gondolnának rá, mint egy kivételre.

"Higgyétek el nagyon sok tehetséges ember van ebben az országban! Én nem vagyok kivétel, csak valaki aki dolgozott, bízott és szerencséje volt! Mi magyarok tehetségesek vagyunk! Ne adjuk fel soha, és akkor, ha esetleg nem sikerül, amit megálmodtunk, legalább elmondhatjuk majd, hogy mi ott voltunk és megpróbáltuk! Megtettünk mindent, de valamiért nekünk nem sikerült!" - olvasható a blogban.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 10:40
×
×
×
×