eur:
394.95
usd:
356.57
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Szexbotrányba keveredett a képviselőnő: sztriptíz, csókok...

A májusi választásokon simán bejutott az angliai Bideford város önkormányzatának képviselőtestületébe Myrna Bushell, aki férjével közösen a Liberáldemokrata Párt jelöltjeként indult. Egyetlen apró probléma, hogy a hölgy meglehetősen érdekes módon egészíti ki keresetét.

2007. május 3-a nagy nap volt a Bushell-család életében. Ezen a napon tartották ugyanis az önkormányzati választást az angliai Devon megyében található Bideford településen, melyen mind a feleség, Myrna, mind a férj, Mel, bejutottak a városkát irányító testületbe.

Apró probléma akkor adódott, amikor kiderült: Mrs. Bushell szabadidejében Jessica néven meglehetősen pikáns szolgáltatásokat nyújt azoknak, akik megfizetik.

A hölgy ugyanis "Jessica - Kissogram, Stripogram, Sztriptíz előadó" néven hirdeti magát az interneten. A 34 éves nő tevékenysége nem váltotta ki párttársai feltétlen támogatását, ugyanis amikor kiderült a keresetkiegészítő foglalkozás, hárman kiléptek a Liberáldemokrata Pártból.

Tony Inch, testvére, Simon és Caroline Church polgármester-helyettes ugyanis felettébb helyteleníti a dolgot, ezért a jövőben függetlenként politizálnak majd a képviselőtestületben.

Visszatérve Myrna Bushell keresetkiegészítéséhez: a hölgy 85 fontot (31 ezer forintot) kér egy kissogramért, a hirdetésekben pedig hangsúlyozza: jelmezkülönlegességei közé tartozik a menyasszony, a francia szobalány, a szexi kerékpáros, a tanítónő és a boszorkány is.

Ha mindez nem lenne elég, a képviselőnő otthonában szexvonalat is működtet, percenként másfél fontért (550 forintért).

"Az okok sokkal mélyebben húzódnak, mint látszik. Mindezt azért csinálom, mert valamiből ki kell fizetnem a számlákat és szeretnék minőségi időt eltölteni a családommal. Ez nem ütközik a képviselői munkával és nem törvénytelen" - védekezett Myrna Bushell.

"Három ember felháborodott rajta, de senki más nem - valahogyan nekem is meg kell élnem. Caroline Church már a kezdetektől nem szívelt engem" - tette hozzá "Jessica".

A képviselőnő utolsó mondatát cáfolja az alpolgármester. "Hisszük, hogy az integritásunk és az elveink sérültek volna, ha maradunk" - jelentette ki két társával közös közleményben Caroline Church.

Az önkormányzat egyik ügyintézője, George McLauchlan az eset kapcsán azt nyilatkozta, hogy Myrna Bushell nem sértette meg az önkormányzati képviselők viselkedési kódexét, mivel üzleti tevékenysége nem összeférhetetlen városvezetői munkájával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×