eur:
394.95
usd:
356.57
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Hatalmas torlódás az M1-esen

Két teherautó és egy személyautó ütközött össze csütörtök kora délután az M1-es autópálya Budapest felé vezető szakszán a 61-es kilométerkőnél. A balesetben egy kislány súlyosan megsérült, mintegy 8 kilométeres dugóra kell számítani.

Egy bolgár állampolgárságú kislány súlyosan megsérült, amikor két teherautó és egy személyautó összeütközött csütörtök kora délután az M1-es autópálya Budapest felé vezető szakszán a 61-es kilométerkőnél.

A Rendvédelmi Biztonsági Szolgálat helyettes szóvivője az InfoRádióban elmondta: a balesetet az okozta, hogy a megnőtt forgalom miatt a - feltehetően egy családot szállító - bolgár személygépkocsi hirtelen fékezni kényszerült.

A követési távolságot be nem tartó két teherautó belecsúszott a személygépkocsiba, az abban utazó kislánynak pedig eltört az állkapcsa - közölte Lukács Anita.

A baleset miatt nem kellett lezárni az autópályát, hiszen az a külső sávban történt. Ugyanakkor a baleset miatt komoly, 6-8 kilométeres torlódásra kell számítani az M1-es autópályán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×