eur:
394.95
usd:
356.57
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Gyurcsány: "A rendből lesz majd szabadság"

Kikerülhetetlennek nevezte az elmúlt egy év intézkedéseit egy lakossági fórumon a miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc kifejtette: "a rendből lesz majd szabadság, a rendből és a szabadságból lesz egy gazdagabb ország".

A miniszterelnök szerint az elmúlt egy év a program egészét tekintve kikerülhetetlen hozzájárulás lesz ahhoz, hogy a negyedik év végén úgy érezze az ország többsége: érdemes volt erőfeszítést tenni.

Gyurcsány Ferenc egy bátonyterenyei lakossági fórumon ugyanakkor elismerte, nehéz volt az elmúlt év, hiszen "senki nem szereti, ha a család költségvetéséből vissza kell venni".

A miniszterelnök egy bevásárlóközpontokban használatos érmével illusztrálta, hogyan lesz rend, mondván, ez kellett ahhoz, hogy az emberek visszavigyék a helyükre a kocsikat, mint ahogy a kórházban eltöltött pontos napok számát is csak azóta teszik szóvá a betegek, amióta napidíjat kell fizetni.

"Ilyenekről szól ez a világ. Van, aki nem átallja azt mondani, hogy ez népnyúzó és nemzetellenes. Én meg azt mondom, így lesz rend, a rendből lesz majd szabadság, a rendből és a szabadságból lesz egy gazdagabb ország" - jelentette ki Gyurcsány Ferenc.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×