eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

Még nem teltek be a diákmunkát igénylő állások

Nem késtek el azok a diákok, akik még nem vállaltak nyári munkát, de szeretnének. Kott Zoltán, a Meló-Diák munkatársa közölte: júliusban könnyebb diákmunkát találni, mint a szezon elején, amikor több az érdeklődő.

Nem késtek el a diákok, van még lehetőség nyári munkát vállalni - mondta az InfoRádiónak a Meló-Diák munkatársa.

Kott Zoltán kiemelte, hogy az iskola befejezése után sokan akarnak elhelyezkedni, ám július közepe után már nem olyan nagy az érdeklődés, így könnyebb ekkor munkát találni, mint a szezon elején. Hozzátette: nem fogynak el a legjobb munkalehetőségek júniusban, a diákmunka hálózatok mindig újakat tudnak kínálni.

Budapesten 400, vidéken 370 forinttól kezdődnek az órabérek, de egy nyelvtudást is igénylő állásért akár ezer forint is lehet keresni - közölte a Meló-Diák munkatársa.

Kott Zoltán hangsúlyozta: biztonságosabb iskolai szövetkezeten keresztül munkát vállalniuk a diákoknak, mint közvetlenül a vállalatnál, ugyanis ilyen esetben akkor is kap fizetést, ha a megbízó cég nem fizetett a diákmunka közvetítő cégnek.

Hanganyag: Rezsek Gyõzõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Ennyit az elsöprő iráni válaszcsapásról? – Három lehetséges ok, amiért Teherán még nem támadta meg Izraelt

Ennyit az elsöprő iráni válaszcsapásról? – Három lehetséges ok, amiért Teherán még nem támadta meg Izraelt

Július 31-én villámcsapásként érkezett a hír, mely szerint egy robbanásban életét vesztette Iszmail Hanijeh, a Hamász politikai ágának vezetője és a terrorszervezet legbefolyásosabb tagja. A feszültséget tovább fokozta, hogy a detonációra egy teheráni szállodában került sor. Irán azonnal felvonta a bosszút szimbolizáló vörös zászlót, a különféle nyugati hírszerző ügynökségek pedig egész augusztusban arról közöltek híreket, hogy „a következő héten” már biztosan támadás fog indulni Izrael ellen. Az iráni válaszcsapás egyelőre elmaradt, de miért? Itt van három lehetséges magyarázat Teherán tétlenségére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×