eur:
395.3
usd:
356.35
bux:
72442.98
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Kifosztottak egy iskolás kirándulóbuszt Miskolctapolcán

Lopás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást a miskolci rendőrkapitányság, ugyanis a miskolctapolcai Bencések útján található hotel udvarán álló kirándulóbuszból készpénz és iratok tűntek el; a gyors nyomozás eredményeként a rendőrség szerdán késő délután gyanúsítottként hallgatott ki két fiatalembert.

A megyei rendőrség kommunikációs irodája az ügy előzményeiről elmondta: kedden kora délután Miskolctapolcán, a Bencések útján található, működési engedéllyel nem rendelkező hotel udvarára invitálta parkolni egy kiránduló busz vezetőjét és utasait a szálloda idős tulajdonosa, majd a kialkudott parkolási díj megfizetése után a járművel be is álltak az udvarra.

A sofőr kis időre elhagyta a buszt, majd amikor visszament, azt látta, hogy a rosszul záródó ablakot valaki elhúzta, kiderült, hogy a busz utastéréből ellopták a pénztárcáját, valamint egy másik utas pénztét és iratait is elvitték - ismertette a kommunikációs iroda.

A miskolci rendőrségen tett bejelentést követően a forró nyomosok a helyszínen megkezdték a szemlét, kihallgatták az érintetteket, majd egy házkutatást követően két fiatalembert gyanúsítottként hallgattak ki.

A kommunikációs iroda beszámolt arról is, hogy korábban már több esetben jeleztek vendégek hasonló eseteket, ezért kezdeményezték - az ismeretlen tettes által elkövetett lopások felszámolása érdekében -, hogy közös ellenőrzésekkel lépjenek fel a szakhatóságok.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×