eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Két szóvivője is lehet a Gyurcsány-kormánynak

A jelenlegi elképzelés szerint nem egy, hanem két szóvivője lesz a Gyurcsány-kormánynak - tudta meg kormányzati forrásból a távirati iroda. Az MTI úgy tudja: egy női és egy férfi szóvivője lehet a kormánynak.

A kormányzati kommunikáció vezetői több mint két hónapja, Demcsák Zsuzsa visszalépése óta keresik az új szóvivőt. Az írott és elektronikus sajtó az elmúlt napokban több új nevet is megemlített az esélyesek között: Szomszéd Orsolyát és Budai Bernadettet, a Vision Consulting két politikai elemzőjét.

A távirati iroda értesülései szerint egy nő mellett egy férfi szóvivője is lehet a kabinetnek, aki jelenleg is a Miniszterelnöki Hivatalban dolgozik és már felkérték a posztra. Az MTI úgy tudja: a női szóvivő személyét illetően még nem ilyen egyértelmű a helyzet.

Miután Demcsák Zsuzsa áprilisban visszalépett a poszttól, a miniszterelnök új kommunikációs csapata készített egy 10-12 fős listát a lehetséges jelöltekről, közülük többen információs beszélgetésen, meghallgatáson is részt vettek.

A hírek szerint legkésőbb őszig szeretnék megtalálni a kabinet új szóvivőjét.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×