eur:
396.24
usd:
359.75
bux:
71805.06
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Tüntetést szerveznek a Rebisz elé a Fidesz-KDNP női képviselői

Néma tüntetést szerveznek a Fidesz és a KDNP női képviselői a Rendészeti Biztonsági Szolgálat Kerepesi úti laktanyája elé - jelentette be a Fidesz alelnöke. Pelczné Gáll Ildikó az InfoRádiónak elmondta: a rendőrséget is elérte a morális válság, amely Gyurcsány Ferenc miniszterelnök őszödi beszéde óta jellemzi az országot.

Erkölcsi mélypontra jutott az ország, a rendőrség nemkülönben: a rend őrei ahelyett, hogy szolgálnának és védenének, korruptakká válnak, lopásba keverednek és erőszakot követnek el - mondta az InfoRádiónak a Fidesz alelnöke.

Pelczné Gáll Ildikó hozzátette: a rendőri hibák sorozata a Magyar Nemzet fotósának megverésével kezdődött, és az őszi eseményekkel folytatódott.

A fideszes politikus közölte: a miniszterelnök rossz példát mutat, ami nagyon ragadós, egyre inkább terjed az agresszió.

Ennek szeretnének megálljt parancsolni, éppen ezért pártállásuktól függetlenül néma tüntetésre hívnak minden nőt, aki nem ért egyet a rendőrség tetteivel.

Elhatárolódást vár

"Mi tudjuk, hogy a rendőrségen belül nagyon sok tisztességes nő és férfi is dolgozik, azonban azáltal, hogy nem nyilvánítják ki nemtetszésüket, nem határolódnak el ettől a cselekménysortól, ők maguk is részesévé válnak a rendőrség (...) rossz irányú megítélésének" - jelentette ki Pelczné Gáll Ildikó.

A Fidesz alelnöke ezért azt várja, hogy ezek a rendőrségi dolgozók határolódjanak el, ne mutassanak közösséget azokkal a rendőrökkel, akik erkölcstelen dolgokat tettek.

A jobboldali politikus szerint az ország vezetői mindig példaként szolgálnak a polgároknak, a morális válság pedig akkor kezdődött, mikor a miniszterelnök balatonőszödi beszédében elfogadhatóvá tette a hazugságot.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×