eur:
387.69
usd:
357.11
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

SZDSZ: Kádár beszédet mondott a Fidesz kongresszusán

A szabad demokrata Gusztos Péter szerint Orbán Viktor Fidesz-elnök pártja kongresszusán sem hirdetett programot.

Igazat kell adni Kósa Lajosnak abban, hogy Kádár János itt jár közöttünk, vasárnap éppen a Fidesz kongresszusán mondott egy hosszú beszédet - jelentette ki Gusztos Péter, az SZDSZ frakcióvezető-helyettese.

Kósa Lajos, a Fidesz új alelnöke, Debrecen polgármestere a Fidesz tisztújító kongresszusán azt mondta: akárki is lopta el Kádár János csontjait, ez egyben tragikus szimbólum; Kádár nincs a sírjában, "itt van közöttünk". Részletek itt!

Az SZDSZ frakcióvezető-helyettese közölte, csalódottan állapítják meg, hogy a Fidesz újraválasztott elnöke ismét adós maradt program hirdetésével.

Gusztos Péter úgy fogalmazott, hogy "küldetéstudatos pátosszal nyakon öntött mondatokból nem épül erős Magyarország".

Erős Magyarország az SZDSZ álláspontja szerint szakmailag megalapozott programok versengéséből épülhet - hangsúlyozta a liberális politikus.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×