eur:
389.4
usd:
363.57
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

"Minden rendőri vezetőnek el kell gondolkodnia a hogyan továbbon"

A Múzeum körúti eset kivizsgálásának ideje alatt nem tervezi lemondását a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (REBISZ) vezetője. Dobozi József hozzátette: a vizsgálat után elgondolkozik pályája folytatásán.

Kérdésre válaszolva a REBISZ vezetője közölte: egyszerűen hozzáférhető, hogy ki volt szolgálatban a 21 éves lány megerőszakolása idején a fővárosban, mindennap tudják, ki hol teljesít szolgálatot.

Dobozi József hangsúlyozta: az ügyészségnek korrekt, teljes névsort adtak át.

A vezetői felelősséget firtató kérdésre a REBISZ vezetője azt mondta: mint minden rendkívüli eseménynél, kötelességszerűen meg kell vizsgálni a vezetők felelősségét, mennyire ellenőrizték a munkatársaikat, illetve egyáltalán mit tettek.

Ugyanakkor a dolog sokkal szélesebb körű vizsgálatot igényel - tette hozzá.

A kérdésre, hogy tervezi-e a lemondását, Dobozi József azt mondta: most az ügy teljes körű kivizsgálása a feladata, a vizsgálat lezárásáig nem fontolja meg a lemondását, de "ilyenkor minden rendőri vezetőnek el kell gondolkodnia a hogyan továbbon".

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×