eur:
389.37
usd:
363.57
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Deutsch: szétporladt a régi többség

A Fidesz elnökének kabinetfőnöke szerint a párt kongresszusa már a Gyurcsány-kormány utáni időszak legfontosabb kérdéseivel foglalkozik majd.

A politikus úgy vélekedett: ma nem lehet biztosan megmondani, hogy mikor lesznek a következő választások.

Deutsch-Für Tamás az InfoRádióban elmondta: a jövő kérdéseivel, a Gyurcsány-kormány utáni időszakkal kell foglalkozni a hétvégi tanácskozáson.

Alig néhány hónappal a 2006-os választások után szétporladt a régi többség, és kialakult az új többség, amely változásokat akar, amelynek elege van abból, hogy a kormányzat a szemébe hazudik - mondta a kabinetfőnök.

Az emberek nagyobb része a Fideszt támogatja, és a kongresszus után még pontosabban lehet majd látni, hogyan valósítaná meg a párt a radikális gazdasági fordulatot - tette hozzá.

Deutsch-Für Tamás ezek közül kiemelte a radikális adócsökkentést, a kormányzati kiadások befagyasztását és a gazdasági növekedés ösztönzését.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×