eur:
396.49
usd:
360.05
bux:
71824.04
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Nem ismerte fel állítólagos rendőr támadóit a megerőszakolt lány

Folytatja a felismertetéseket az ügyészség a Múzeum körúti erőszakos közösülés ügyében. Annak ellenére nyomoznak, hogy a feljelentést megtevő 21 éves lány nem tudta azonosítani azokat a férfiakat, akik állítása szerint erőszakoskodtak vele, miután igazoltatták.

Erőszakos közösülés bűntette miatt ismeretlen elkövetők ellen nyomoz a Fővárosi Főügyészség egyik szerve, a Budapesti Nyomozó Ügyészség - mondta az InfoRádiónak a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

Morvai Attila hozzátette: azért ez a szervezet jár el, mert amíg a gyanú szerint az elkövetők rendőrök voltak, a büntetőeljárási törvény alapján az ügyészségnek kell lefolytatnia a nyomozást.

A szóvivő közölte: azt nem összesítették, hány rendőr volt május 4-én hajnalban szolgálatban.

Korábban a rendőrség cáfolta, hogy egyszerre öt rendőr teljesített volna szolgálatot ugyanazon a helyen.

A szóvivő kijelentette: ezt vizsgálta először a Budapesti Nyomozó Ügyészség is, bár a hivatalos rendőrségi adatok szerint ilyen nem fordult elő.

Ám miután a feljelentésben az szerepel, hogy a rendőrök öten voltak, a nyomozás során abból indulnak ki, hogy előfordult ilyen eset - mondta Morvai Attila.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása, melyben a magyar idő szerint szerda hajnalban rendezett amerikai elnökválasztási vitával foglalkoztunk. A műsor első részben a jelöltek vitán nyújtott teljesítményét értékeltük Szabó Ákossal, a Portfolio Globál rovatának elemzőjével. Az adás második részében pedig kifejezetten a vita gazdasági aspektusáról illetve Donald Trump és Kamala Harris gazdasággal kapcsolatban tett kijelentéseiről kérdeztük Halas Zoltánt, az OTP Alapkezelő portfóliómenedzserét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×