eur:
397.38
usd:
360.28
bux:
72123.85
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Veszélyes hulladék ömlött Edelénynél az útra

Galvániszap ömlött egy teherautóból az útra Borsodban péntek reggel. A veszélyes anyag az Edelény felé vezető 27-es főút Sajószentpéter és a múcsonyi elágazás közötti szakaszán okoz gondot.

Veszélyes anyag ömlött a 27-es főút Sajószentpéter és a Múcsony közötti elágazásán az útra péntek reggel. A galvániszapot Gyöngyösorosziból Sajókazára szállította a teherautó az Észak-magyarországi Hulladékgazdálkodási Zrt. telephelyére.

Az elsődleges információk szerint egy személyautó szabálytalansága miatt a teherjármű vezetőjének hirtelen kellett manővereznie. Emiatt a veszélyes anyag egy része kiborult és szétfolyt az aszfalton.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese elmondta: a galvániszap nehézfém tartalma miatt veszélyes anyag. Elszállításáról és az útburkolat tisztításáról a hulladékgazdálkodási társaság gondoskodik majd.

Az említett útszakaszon a rendőrség tereli a forgalmat.

Címlapról ajánljuk
Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

A Méltányosság Politikaelemző Központ vezető elemzője szerint Orbán Viktor kötcsei beszéde arról tanúskodik, hogy a kormányoldal új tónusra áll át a június 9-ei választások eredményére reagálva. Rajnai Gergely úgy látja, hogy a kormányfő megpróbál bűnbakot képezni Matolcsy György jegybankelnökből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×