INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

MDF: "Nem minden tojás egyforma"

Infostart / InfoRádió
Az önkormányzati választások előtt plakátkampányt indított az MDF. A párt hivatalos főpolgármester-jelöltje Katona Kálmán, aki várhatóan jövő héten adja le ajánlószelvényeit.

Az MDF a "Nem minden tojás egyforma" szlogennel próbálja meg felhívni a fővárosi választók figyelmét arra, hogy "van a magyar politikai rendszerben egy párt, amely szavahihetőségét nem vesztette el" - mondta Makay Zsolt kampányfőnök.

A plakáton látható foltos fürjtojások között egy fehér tojás szimbolizálja az MDF tisztaságát és hiteles politikáját - tette hozzá Maky Zsolt. A plakáton szerepel a "Megígértük, betartottuk, új jobboldalt építünk" felirat is.

Katona Kálmán, aki főpolgármester-jelölti ajánlószelvényeit a jövő hét elején adja le elmondta: a bevezető két hét után a területeken folytatják a kampányt. Emellett mindenhol megjelenik majd üzenetként a zöldebb, élhetőbb környezet megteremtése és a korrupcióellenesség.

Kevesebb mint 30 millió forintba kerül

Az MDF szerint a kéthetes plakátkampány költsége nem éri el a 10 millió forintot, a teljes önkormányzati kampány során a plakátok előállításának és a felületek bérlésének költsége összesen mintegy 30 millió forintot tesz majd ki.

Az ellenzéki párt jelöltjeinek több mint 80 százaléka már összegyűjtötte a szükséges mennyiségű ajánlószelvényt. A politikusok többsége önállóan indul, a baloldallal nincs közös jelöltje a pártnak.


A címlapról ajánljuk