eur:
393.8
usd:
369.06
bux:
65831.85
2024. április 23. kedd Béla

Állati tömeg az állatkertnél - képgaléria

Óriási sorok kígyóznak a Fővárosi Állatkert előtt a jubileumi, kedvezményes belépődíj miatt. Hanga Zoltán, az állatkert szóvivője szerint arra még soha nem volt példa, hogy megtelt volna az állatkert, és a hatalmas sorok ellenére most sem számítanak erre.

140. születésnapja alkalmából a Fővárosi Állatkert kedvezményes, 140 forintos jeggyel kedveskedett Budapest lakóinak, akik úgy tűnik, a hétköznap ellenére ki is használják ezt.

Bár mind a kilenc pénztár üzemel, és a főkapun kívül még négy kapu nyitva áll, hosszú sorok alakultak ki a bejáratnál.

Hanga Zoltán szerint nincs maximálva, hogy hány embert engedhetnek be.

Az állatkert történetében eddig nem is volt olyan eset, amikor ki kellett volna írni a kapura, hogy megtelt, és a szóvivő erre most sem számít.

Az elmúlt években a legnagyobb egy napra eső látogatói szám 26 ezer volt, elképzelhető, hogy ezt most is meg fogja közelíteni a látogatottság - tette hozzá Hanga Zoltán.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Egy 470 milliárd eurós forrástervet jelentett be Ursula von der Leyen

Egy 470 milliárd eurós forrástervet jelentett be Ursula von der Leyen

Az Európai Unió ellenálló képességét a Covid-19 világjárvány és az ukrajnai háború átvészelésében, és a gazdasági válság megelőzését olyan stratégiai politikáknak köszönhetjük, mint a SURE, a NextGenerationEU és a REPowerEU. E sikerek ellenére a válságok és más globális tendenciák hatással voltak Európa versenyképességére, amelyet most egy reformcsomaggal kell orvosolni – mondta el az Európai Parlamentben kedden tartott beszédében Ursula von der Leyen bizottsági elnök az Európai Tanács 2024. április 17-18-i rendkívüli ülésének következtetéseiről beszélve.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×