eur:
393.16
usd:
363.51
bux:
73745.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Semjén is jó reggelt kívánt az országnak

A sajtó képviselői előtt írta alá a Fidesz által kibocsátott Jó reggelt, Magyarország! című kiáltványt a Kereszténydemokrata Néppárt vezetője.

Semjén Zsolt az InfoRádióban úgy fogalmazott, hogy a Gyurcsány-kormány erkölcsi értelemben elvesztette legitimitását, mert hazudott a választási kampányban, és az ígéreteivel ellentétes poltikát valósít meg.

Az ellenzéki párt elnöke helytelenítette az adóemeléseket, mert szerinte ez nyilvánvalóan a munkanélküliség növelését vonja maga után.

Semjén Zsolt szerint a mára kialakult helyzetért Gyurcsány Ferenc, Kóka János és Veres János a felelős.

A Kereszténydemokrata Néppárt vezetője szerint az előző kormányzati ciklus nyertesei a bankok és a multinacionális vállalatok voltak. Semjén Zsolt azt mondta: itt az ideje, hogy az elmúlt években hatalmas hasznot hajtó cégek most valamennyit vállaljanak a terhekből.

A július 22-én, Tusnádfürdőn nyilvánosságra hozott, Jó reggelt, Magyarország! című kiáltvány szerint a koalíciós pártok hazugsággal jutottak hatalomra.

A dokumentum aláírói - köztük Orbán Viktor Fidesz-elnök - szeptember 23-ára nagygyűlést hirdettek a Hősök terére, hogy együtt tiltakozzanak a "nyílt politikai hazugság" ellen.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Muhari Eszter: megmutathattam a magyaroknak és a világnak is, hogy mit tudok

Muhari Eszter: megmutathattam a magyaroknak és a világnak is, hogy mit tudok

Szeretnék kicsit megnyugodni és ismerkedni a ténnyel, hogy van egy olimpiai bronzérmem, ami még mindig egy kicsit hihetetlen – mondta az InforRádióban a 21 éves párbajtőrvívó, Muhari Eszter, aki az előzetes esélyeknél lényegesen jobban szerepelt, és bronzérmével a magyar küldöttség első érmét szerezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
A Nasdaq vezetésével emelkedik Amerika

A Nasdaq vezetésével emelkedik Amerika

Reggel az ázsiai tőzsdéken többnyire emelkedést láthattunk a japán Nikkei vezetésével, ezt követően pedig az európai tőzsdéken is jó a hangulatban indult a nap, délutánra azonban elfogyott a lendület. Amerikában eközben vegyes mozgásokat láthatunk. Gazdasági események szempontjából csendes napra számíthatunk, a reggeli német kiskereskedelmi adat közzétételét követően nem várhatóak piaci hatással bíró események, a héten azonban több fontos GDP, illetve foglalkoztatottsági adat is érkezik majd, emellett pedig a felpörgő második negyedéves gyorsjelentési szezon is szolgálhat meglepetésekkel a befektetőknek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×