eur:
395.26
usd:
365.54
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Felmentették Molnár Csabát

Első fokon felmentette a vesztegetés, a hivatali visszaélés és az államtitoksértés vádja alól Molnár Csabát, a K and H ügy egykori főnyomozóját a Nógrád Megyei Bíróság.

Az ítélet szerint a vádlottat a hivatali visszaélés és az államtitoksértés ügyében bűncselekmény hiányában, a vesztegetés vádpontjában bizonyíték hiányában mentették fel.

Az államtitoksértéssel összefüggő ítélet jogerőssé vált, mert azt az ügyész tudomásul vette, a vesztegetés és a hivatali visszaélés vádpontok ügyében viszont fellebbezett a vádhatóság.

Molnár Csaba a vád szerint 2003-ban az Országos Rendőr-főkapitányság pénzmosás elleni osztályának vezetőjeként pár ezer forintos ajándékokért cserébe jogtalan előnyhöz juttatott pénzváltókat, és államtitkokat, pénzmosás gyanús esetekre vonatkozó bejelentések adatait szolgáltatta ki nekik.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Golovin Vlagyimir: felelőtlenek voltunk

A szövetségi kapitány és a játékosok szerint is elveszített egy pontot a női kézilabda-válogatott Angola ellen. A döntetlen okának a sok hibát és a fellazult védekezést tartják. A csapat csütörtökön a spanyolok ellen harcolhatja ki a továbbjutást a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×