eur:
394.76
usd:
356.82
bux:
72283.73
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Még várni kell a Pollack Mihály tér átadására

Tovább csúszik a Pollack Mihály téri mélygarázs átadása. A főváros VIII. kerületében készülő létesítményről Bogdán Tibor, a beruházó jogi képviselője beszélt az InfoRádióban.

Leghamarabb augusztusban adhatják át a mélygarázst, és a fölötte lévő teret. A Magyar Nemzeti Múzeum mögötti köztérre, amely díszburkolatot kap, vendéglátók költözhetnek - mondta az InfoRádióban Bogdán Tibor.

Ez azonban még messze van. A mélygarázs szerkezetének építését a következő hetekben fejezik be. Ezután még belső munkálatok következnek, be kell kötni a közműveket és vissza kell tölteni a földet a felszínre. A díszburkolatot csak július végén kezdik el lerakni a térre.

A mélygarázst a Múzeum utca és az Ötpacsirta utca felől is meg lehet majd közelíteni, kihajtani pedig a Bródy Sándor utcára lehet, ahonnan a Múzeum körút felé és a Puskin utcán át a Rákóczy út felé mehetnek az autósok.

Az átadás csúszását Bogdán Tibor az építés során feltárt búvópatakkal, valamint az engedélyezési eljárások elhúzódásával magyarázta.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Amerikai elnökválasztás 2024: Donald Trump kíméletlen börtönbüntetéssel fenyegetőzött

Amerikai elnökválasztás 2024: Donald Trump kíméletlen börtönbüntetéssel fenyegetőzött

Donald Trump volt amerikai elnök szombaton büntetőeljárással és hosszú távú börtönnel fenyegette meg azokat a választási és politikai tisztviselőket, akik szerinte csalhatnak a 2024-es választásokon. A republikánus elnökjelölt közölte: győzelme esetén "a gátlástalan magatartást tanúsítók felkutatására, elfogására és büntetőeljárás alá vonására olyan szinten fog sor kerülni sajnos, amilyenre még soha nem volt példa hazánkban."

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×