eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Este tízkor minden titok kiderül

Működik a rendszer. Pénteken legalábbis rendben zajlott a választási szavazatösszesítő informatika főpróbája. A valasztas.hu honlapon idén már szavazóköri adatokat is találnak az érdeklődők.

Míg négy éve a szavazóköri jegyzőkönyveket el kellett vinni az okmányirodákba, a mostani informatikai rendszer már lehetővé teszi, hogy e nélkül is előzetes adatokat kapjunk.

Az eredmény gyorsasága tehát csak attól függ, hogy a szavazókörökben milyen gyorsan számolják a cédulákat - mondta az InfoRádióban a rendszer vezető tervezője.

Kovács Zoltán elmondta: a választás éjszakáján várhatóan fél 8, háromnegyed 8 körül kezdenek özönleni az adatok. Este 9 órakor már nagyvonalakban látható lesz, melyik párt végzett jobb eredménnyel, 10, fél 11-re pedig már meglesz az előzetes, nem hivatalos végeredmény.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Balla Eszter: a Kaszás Attila-díj a közösségformáló munkámat is elismeri

Balla Eszter: a Kaszás Attila-díj a közösségformáló munkámat is elismeri

Váratlanul érte és nagy megtiszteltetésként éli meg, hogy a Kaszás Attila-díj idei elismertje lehet - mondta az InfoRádiónak Balla Eszter. A színművész a jó hangulatú közösségi létezés fontosságáról is beszélt, mert szerinte ez szorosan hozzátartozik a 2007-ben elhunyt színészről elnevezett díj szellemiségéhez.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×