eur:
395.45
usd:
366.07
bux:
73893.34
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Wittner Mária a Fidesz-listán

A Fidesz elnöksége felkérte Wittner Máriát, az 1956-os forradalom és szabadságharc résztvevőjét, hogy induljon a párt országos listáján. Ezt Orbán Viktor, a párt vezetője jelentette be a Terror Háza Múzeum előtti megemlékezésen.

A döntést a politikus azzal indokolta, hogy legyen valaki az Országgyűlésben, aki mindig emlékeztetni fog a kommunizmus áldozataira és 1956-ra.

Wittner Mária megfelelően képviselheti az áldozatokat - jelentette ki Orbán Viktor.

Kijelentette: a Fidesz elnöksége úgy vélekedik, hogy a parlamentben "ott kellene lennie annak a hangnak, amely mindig emlékeztet bennünket a kommunizmus szörnyűségeire, áldozataira".

A Fidesz elnöke úgy fogalmazott: "büszkék vagyunk arra, hogy vállalta a felkérésünket és megtisztelve érezzük magunkat, hogy ugyanannak a frakciónak koptathatjuk majd a padjait a következő négy évben".

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Szilágyi Áron: azt nem gondoltuk, hogy van egy csodacseréjük
Ezüstvisszhangok

Szilágyi Áron: azt nem gondoltuk, hogy van egy csodacseréjük

A férfi kardcsapat tagjai az elveszített olimpiai bajnoki döntő után közvetlenül még csalódottak voltak, de abban egyetértettek, hogy nüanszokon múlott a Dél-Korea elleni finálé, és néhány nap múlva megszépül az ezüstérem. Elárultak azt is, hogy mivel léptek túl az egyéni verseny csalódásán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×