eur:
392.62
usd:
366.17
bux:
66768.87
2024. április 25. csütörtök Márk

Gyurcsány Ferenc ma mond évértékelő beszédet

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfőn az Országgyűlés tavaszi ülésszakának első napján, napirend előtt mond évértékelő beszédet, amelyet az InfoRádió és az inforadio.hu élőben közvetít.

Elmondom, mit gondolok Magyarországról, értékelni fogok - mondta Gyurcsány Ferenc korábban a Magyar ATV televízió esti műsorában azzal kapcsolatban, miről szól majd a parlamentben, hozzátéve, "nem húz nyulat elő a bűvészdobozból" .

Nem tervezek semmi olyan váratlant, ami eddigi politizálásomból ne következne. A miniszterelnöknek nem szerepelnie, hanem cselekednie kell, e mögött elképzeléseknek kell lennie, és ezek egy részéről beszélni fogok hétfőn a parlamentben - közölte a kormányfő.

Megjegyezte: évértékelő beszédében "nem húz nyulat elő a bűvészdobozból", nem hozza kellemetlen helyzetbe a parlamentet azzal, hogy felállítja, és nem állít csapdát sem.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 13:18
×
×
×
×