eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Kuncze még bízik a választási etikai kódex elfogadásában

Az SZDSZ elnöke bízik abban, hogy a kampány idején még lehet tárgyalni a választási programokról, annak ellenére, hogy a pártok elutasították javaslatukat a közös egyeztetésről.

Kuncze Gábor az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: jó lenne, ha választásokon az emberek nem valami ellen, hanem a megismert és számukra elfogadható elképzelésekre szavaznának.

A pártelnök közölte: az SZDSZ kísérletet tesz egy választási etikai kódex elfogadtatására is.

Kuncze Gábor elképzelhetőnek nevezte, hogy közös főpolgármester-jelöltet állítsanak az MSZP-vel; a posztra Demszky Gábor jelenlegi városvezetőt javasolta.

A parlamenti választások kapcsán elmondta, hogy három olyan választókerület lesz, ahol a szocialisták nem indítanak jelöltet az SZDSZ-szel szemben, négy körzetben pedig az MSZP-s indulónak nem lesz koalíciós vetélytársa.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×