eur:
394.83
usd:
370.34
bux:
65265.51
2024. április 19. péntek Emma

Orbán Viktor szerint Magyarország többre képes

A Fidesz elnöke szerint Magyarország többre képes, mint amennyit 2005-ben elért. Orbán Viktor az ellenzéki párt évadzáró tanácskozásán azt mondta: az emberek most rosszabbul élnek, mint tavaly.

A volt kormányfő elmondta: 2005-öt a bizonytalanság, a kiszolgáltatottság és a kiszámíthatatlanság jellemezte.

Olyan év volt, amit jobb elfelejteni – jelentette ki Orbán Viktor. Hozzátette: Magyarországon olyan világ alakult ki, amelyben semmire nincs garancia.

A Fidesz elnöke szerint a bizonytalanságot az okozza, hogy azok, akiknek az emberek biztonsága érdekében felelős döntéseket kellene hozniuk, össze-vissza beszélnek.

Varga Mihály alelnöke és Áder János parlamenti frakcióvezető arról beszélt, hogy a növekvő államadósság, az áremelkedések, a munkanélküliség drámai mértékű növekedése, valamint a rászorulók iránti érzéketlenség jellemezte a kormány idei tevékenységét.

Varga Mihály úgy fogalmazott: érthetetlen, hogy hol tünteti fel a kormány azt az összeget, amellyel Magyarországot a következő 15-20 évre eladósítják.

A politikus szerint jövőre többet kellene költeni az időskorúakra, a pszichiátriai betegekre és a hajléktalanokra, valamint mérsékelni kell a gyógyszerárak emelkedését.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×