eur:
394.22
usd:
366.51
bux:
71837.04
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér

Összeurópai razzia az utakon

Közlekedésbiztonsági akciót tart a rendőrség szerdán és szombaton az ittasan, kábítószer hatása alatt, vagy rendszám nélkül közlekedők kiszűrésére.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésbiztonsági osztályának munkatársa elmondta: az Európai Unió tagállamaira, valamint Romániára, Svájcra, Norvégiára és Moldáviára kiterjedő egyhetes akciót az unió közlekedésrendészeti szervezeteit tömörítő testület szervezi.

Gégény István közölte: a magyar rendőrség két napon a fővárosban és az ország valamennyi megyéjében fokozott közúti ellenőrzést tart.

Az alezredes az InfoRádióban beszámolt arról, hogy Magyarországon az uniós átlagnál magasabb az ittas vezetés aránya: tavaly az összes sérüléssel járó baleset csaknem 14 százalékát ittas ember okozta.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×