eur:
392.33
usd:
365.63
bux:
66817.98
2024. április 26. péntek Ervin
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én. Fokozatosan, kíméletlen következetességgel folyik a Soros-terv végrehajtása az európai és a magyar baloldal aktív közreműködésével - jelentette ki Deutsch Tamás.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Deutsch Tamás: a nagy Gyurcsány mára Mini Feri lett

A fideszes EP-képviselő 13+1 pontban foglalta össze a szerinte megsemmisítő ellenzéki vereség okait és az általa leszűrt főbb tanulságokat.

Deutsch Tamás egy Facebook-posztban összegezte, hogy szerinte mi okozta a baloldal megsemmisítő vereségét az április 3-i országgyűlési választáson.

A fideszes EP-képvsielő szerint a választási végeredménynek egyebek mellett a következő okai voltak:

  • A baloldali összefogás pártjai a saját előválasztásukat sem tudták megnyerni.
  • A baloldalon katasztrofális szereplésük után sokat beszélnek, de semmit nem mondanak, és semmiért sem felelősek. Utólag viszont már mindannyian előre látták a vereséget. A baloldal ott folytatja, ahol az április 3-i vereségük ellenére sem hagyták abba.
  • A baloldalnak évtizedek óta még a baloldalról is torz képe van.
  • A “haladó éttermiség” tokkal-vonóval hátra megy, nem előre. Súlyosan.
  • Akiket nem értesz és nem is akarsz megérteni, akikkel ráadásul tiszteletlen vagy, lenézed és sértegeted őket, azok szavazataira hiába számítasz. Április 3-a ”a gombák” (copyright by Márki-Zay) csendes forradalma volt.
  • A globalista áfium ellen bizony van orvosság: a minket összekötő nemzeti szálak megerősítése, a nemzeti építkezés (copyright by Szájer). Ez a siker receptje.
  • A gyűlölet nem pálya.
  • A nagy Gyurcsány mára Mini Feri lett.
  • A Jobbik csupán karlendítő erő.
  • Az anya nő, az apa férfi, a baloldal pedig még ebben a kérdésben is telefonos segítséget kér Brüsszeltől.
  • Márki-Zay Péter egy feketeöves politikai lúzer.

Deutsch Tamás azt is kifejti, "az eredményjelző soha nem hazudik: azért szenvedett történelmi vereséget a baloldal, mert a Fideszre rengetegen, rájuk viszont nagyon kevesen szavaztak. A hatalom a népé."

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×