eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Orbán Viktor miniszterelnök, pártelnök beszédet mond a Fidesz központi kampányzáró rendezvényén Székesfehérváron, a Városház téren 2018. április 6-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Székesfehérváron ma Orbán Viktor beszédével kezdődik a kampányzárók sora

A Fidesz-KDNP és a Mi Hazánk Mozgalom pénteken, az Egységben Magyarországért szombaton zárja a kampányát, a többi, országos listát állító párt nem tart központi rendezvényt az április 3-i választások előtt.

Az idei kampányzárók sorát a Fidesz-KDNP kezdi meg pénteken 15 órakor, a helyszín Székesfehérvár lesz, ahogy 2018-ban, az előző parlamenti választás előtt is. A város főterén Orbán Viktor miniszterelnök mond majd beszédet.

Országos kampányzáró gyűlést tart a Mi Hazánk Mozgalom is pénteken: 18 órától a Fővárosi Művelődési Házban felszólal Toroczkai László miniszterelnök-jelölt és Dúró Dóra országgyűlési képviselő, a házigazda Novák Előd helyi önkormányzati képviselő lesz.

Az ellenzék budapesti kampányzáróját szombaton, április 2-án tartják a Madách téren, ahol este fél hattól beszédet mond majd Hajós András zenész, Karácsony Gergely főpolgármester, Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt és az Egységben Magyarországért fővárosi képviselőjelöltjei is.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×