eur:
380.39
usd:
351.19
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
chatgpt
Nyitókép: Pixabay

Nagy változás jön a ChatGPT-n – ilyen okos még sosem volt

Egy régi adatbázis helyett már a teljes internetre rálát a ChatGPT, így valós idejű információkkal tud szolgálni.

A mesterséges intelligencián alapuló ChatGPT még tavaly novemberben rajtolt el az OpenAI műhelyéből, és rövid idő leforgása alatt igen nagy népszerűségre tett szert, noha a chatbot ugyanis nem „látta” a webet, egy adatbázisból dolgozott, mely 2021-ig rendelkezett információkkal.

Az azonos technológián alapuló egyéb megoldások, mint a Microsoft GPT-4-re épített Bing chatbotja, már hozzáfért a világhálóhoz, így ott is tudott keresni naprakész információkat. Közel egy év után pedig már maga a ChatGPT is képes rá – írja a hvg.hu.

Az újdonság maga is a Bingen alapul, a neve is „Browse with Bing”, ám egyelőre csak az előfizetők használhatják – de a fejlesztők ígérete szerint rövidesen mindenki hozzáférhet majd.

Címlapról ajánljuk
Ha Venezuela támad: képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat
Újabb háború

Ha Venezuela támad: "képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat"

A venezuelai népszavazás résztvevőinek 95 százaléka támogatta, hogy annektálják a szomszédos Guyana területének Magyarországnál is nagyobb részét. Maduro elnök szerint az egykori brit gyarmat – a bírósági döntések ellenére – jogtalanul jutott hozzá ehhez a földhöz. Szvetnik Endre kérdezte Orin Gordon guyanai újságírót, hogyan fogadják azt, ha a szomszéd megtámadja őket.

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×