eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Thibault Penin/Unsplash

Új funkció érkezett a Spotifyra

Mostantól a streamingszolgáltató élő audioszolgáltatása is elérhető.

A Spotify még tavaly vásárolta fel a Betty Labs nevű céget, elsősorban annak Locker Room nevű élő audioalkalmazása miatt. Az app használói különféle témákban vehettek részt beszélgetéseken kedvenceikkel. Néhány hónappal később a Locker Roomot Greenroomra nevezték át, és bár a Spotify ökoszisztéma része lett, csak külön lehetett elérni. Mostantól viszont a Greenroom is bekerült a fő alkalmazásba, így sokkal könnyebben elérhető majd a felhasználók számára. Ezen a néven azonban már nem érdemes keresni, ugyanis időközben átkeresztelték Spotify Live-ra – írja a hvg.hu.

A felhasználók az alkotók podcastjein vagy előadói oldalán keresztül hangolhatnak rá a szolgáltatás élő műsoraira, és ha részt szeretnének venni a beszélgetésben, vagy csatlakozni szeretnének a műsorvezetőhöz a színpadon, a Spotify Live alkalmazásból tehetik meg ezt.

A Spotifynál is bíznak az élő hang jövőjében, az élő élményekben, amelyeket mind a 406 millió előfizetőjükhöz el szeretnének juttatni.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Óva inti az IMF az Európai Uniót: nem a támogatások fizetése a megoldás

Óva inti az IMF az Európai Uniót: nem a támogatások fizetése a megoldás

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) óva intette Európát attól, hogy „állami támogatási versenybe” kezdjen az Egyesült Államokkal és Kínával, mondván, hogy ez ártana az EU gazdaságának. Az IMF pénteken közzétett legfrissebb, európai gazdasági kilátásokról szóló jelentésében úgy becsülte, hogy az amerikai inflációcsökkentő törvény – amely 369 milliárd dollárnyi támogatást és adókedvezményt tartalmaz a tiszta energiával kapcsolatos technológiákra – másolása tartósan 0,6 százalékkal csökkentené az EU GDP-jét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×