eur:
394.41
usd:
370.12
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: microsoft.com

Windows-frissítés: fontos veszélyre figyelmeztet a Microsoft

Ha nem vagyunk elég türelmesek, sosem lesz naprakész a számítógépünk.

A Microsoft szerint a Windows-eszközöknek legalább nyolc órán át online kell lenniük ahhoz, hogy a Windows Update-en keresztüli frissítések megfelelően letöltődjenek és települjenek – mondta David Guyer, a Microsoft Windows-frissítésekért felelős programmenedzsere.

Ez azt jelenti, hogy azoknak a gépeknek a tulajdonosai, akik nincsenek folyamatosan online nem fogják megkapni a szükséges frissítéseket és nem lesz naprakész az eszközük – írja a napi.hu.

A nyolc órára azért van szükség, hogy a háttérben minden folyamat végbemehessen és akár újraindulhasson. A frissítések megfelelő letöltésének és telepítésének biztosítása érdekében az eszközöket éjszakára bekapcsolva és az internethez csatlakoztatva kell hagyni – tette hozzá.

A cég már dolgozik azon, hogy ennél "okosabb" módon biztosítsa a frissítéseket a felhasználóknak. A Windows 11-ben ráadásul a frissítési csomagok is kisebbek lesznek, mint a 10-ben, ami megkönnyíti a letöltésüket.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×