eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Hármas ikreket szült egy 66 éves indiai nő

Hármas ikreket hozott a világra egy 66 éves nő Indiában - derült ki a terhességet felügyelő termékenységi klinika tájékoztatásából.

Bhateri Devi május végén hozta világra az ikreket, két fiút és egy kislányt - közölte a Harijána állami hisári termékenységi központ, amely 2008-ban egy 70 éves nőnek segített gyermeket szülni.

Devinek több mint negyven éve tartó házassága alatt nem sikerült teherbe esnie, a gyerekek mesterséges megtermékenyítés révén fogantak. A 64 éves apa örömének adott hangot a késői gyermekáldást követően.

Devi hivatalos iratai szerint 1944. május 21-én született, ezáltal ő a legidősebb nő a világon, aki hármas ikreket hozott világra. Az asszonynak harmadik próbálkozásra sikerült teherbe esnie.

A gyerekek 1,2, 1,1 és 0,8 kilogrammos súllyal születtek, ezért intenzív osztályon kezelik őket.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×