eur:
392.5
usd:
365.82
bux:
66629.59
2024. április 26. péntek Ervin
A női nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyének mezőnye a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián az Odaiba Kikötőparkban 2021. augusztus 4-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Ha valamiért megéri a legutolsónak lenni egy olimpiai versenyszámban, ez az - videó

Olasz Anna algériai versenytársa 18 perc körüli hátránnyal, teljesen egyedül tempózott be a női 10 km-es nyílt vízi úszószámban, nem akármi várta.

A győzteshez képest csaknem 18 perces hátránnyal ért célba a tokiói olimpia női 10 km-es nyílt vízi úszószámában az algériai Souad Nefissa Cherouati - mint megírtuk, ebben a számban lett kis híján bronzérmes Olasz Anna magyar idő szerint szerda hajnalban.

Ez önmagában nem volna hírértékű, de a teljes mezőny végén, magányosan tempózó Cherouatit a célegyenes végén a teljes szervezői gárda és a még közelben tartózkodók vastapssal fogadták mintegy 2 óra 20 perccel a rajt után, igen sportszerűen.

10 km-t úszni majdnem annyi, mint a Balatont oda és vissza átúszni Révfülöp és Balatonföldvár között, ráadásul Algériában készülni nyilvánvalóan nem olyan egyszerű egy ilyen embert próbáló versenyre.

Mutatjuk a célba érkezést!

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×