eur:
393.79
usd:
364.95
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Holland játékosok ünnepelnek a katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében játszott Hollandia-Egyesült Államok mérkőzés végén az ar-rajjáni Halifa Stadionban 2022. december 3-án. Hollandia 3-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Mohamed Meszara

Hollandia az első negyeddöntős

Jó színvonalú, gólgazdag, változatos mérkőzésen győzte le az Egyesült Államok csapatát.

A holland válogatott érvényesítette a papírformát, 3-1-re legyőzte szombaton az amerikai csapatot a katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében, ezzel elsőként jutott a legjobb nyolc közé.

A két válogatott korábban tétmérkőzésen még nem játszott egymással, az öt eddigi barátságos meccsből négyet a hollandok, egyet az amerikaiak nyertek.

A hollandok - 1974, 1978, 1994, 1998, 2010 és 2014 után - hetedszer jutottak vb-n negyeddöntőbe, és Katarban az argentin-ausztrál párharc győztesével csapnak majd össze pénteken az elődöntőért.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×