eur:
393.93
usd:
364.68
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kazany, 2018. június 29.Jorge Sampaoli szövetségi kapitány az argentin válogatott sajtóértekezletén Kazanyban 2018. június 29-én. Argentína másnap Franciaország ellen játszik az oroszországi világbajnokság nyolcaddöntőjében. (MTI/EPA/Robert Ghement)
Nyitókép: MTI/EPA/Robert Ghement

Döntöttek az argentin kapitányról

Argentin sajtóhírek szerint az Argentin Labdarúgó-szövetség (AFA) meneszti posztjáról Jorge Sampaoli szövetségi kapitányt.

Az nso.hu azt írja az argentin sajtó alapján, hogy a felek megegyeztek az elválásról, amit hivatalosan hétfőn vagy kedden jelenthetnek be. A tréner kétmillió dollár (558 millió forint) kompenzációs díjat kap a szövetségtől. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Sampaoli irányítja-e az argentin U20-as válogatottat a július 28-tól augusztus 7-ig tartó COTIF L'Alcúdia nevű tornán, Valenciában.

Az 58 éves szakember 2017 májusában vette át a felnőttválogatott irányítását, amelyet kijuttatott a világbajnokságra, ám Oroszországban a nyolcaddöntőben búcsúzott csapatával, miután 4-3-ra kikapott a franciáktól. Munkáját sokan bírálták, és a hírek szerint a játékosokkal is megromlott a kapcsolata, nem bíztak benne.

Sampaoli 15 meccsen irányította az argentin válogatottat, hétszer győzött vele a csapat négy döntetlen és négy vereség mellett.

Az utódok között Marcelo Gallardo, Matías Almeyda, Ricardo Gareca, Mauricio Pochettino és Diego Simeone nevét emlegetik.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×