eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Meglepő tárgyakat nem engednek be a vizes vb-re

Meglepő tárgyakat nem engednek be a vizes vb-re

Bizonyos esetekben a vizes világbajnokság telt házas eseményeire is lehet jegyet kapni. A szurkolókat arra kérik, hogy egy órával a versenyek előtt érkezzenek, mert alapos ellenőrzésre lehet számítani.

A magyarországi vizes világbajnokság már telt házas versenyeire, mérkőzéseire is lehet alkalmanként még jegyet kapni - közölte Borsa Miklós, a vizes vb szóvivője.

"A szervezőknek minden eseményre kötelezően fenn kell tartaniuk bizonyos darabszámú jegyet a nemzetközi szervezet vendégei részére, de a vb alatt folyamatosan egyeztetnek a FINA-vezetőkkel arról, hogy a belépőkből ténylegesen mennyit vesznek igénybe, míg

a fölöslegesnek bizonyuló jegyeket röviddel az adott esemény előtt értékesítik"

- mondta Borsa Miklós. 

A szóvivő arra kérte a szurkolókat, hogy legalább egy órával a versenyek előtt érkezzenek, mert minden helyszínen alapos ellenőrzésre lehet számítani a beléptetéskor. Arra is figyelmeztetett, hogy a szurkolói zónába is hasonló beléptetési szabályok vannak, tehát aki a versenyek megtekintése előtt oda is be akar menni, annak kétszer is át kell esnie a tüzetes személyi, csomag- és tűzszerészeti átvizsgáláson.

Borsa Miklós arról is beszélt, hogy milyen eszközöket nem lehet bevinni az uszodákba:

cserélhető objektíves fényképezőgépet, esernyőt, továbbá ételt és italt.

Az italt legfeljebb pohárban lehet bevinni.

A vizes vb szóvivője hangsúlyozta, hogy a vb szervezői és rendezői folyamatosan tájékoztatják a szurkolókat a legfontosabb információkról.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×