eur:
392.93
usd:
366.84
bux:
66913.39
2024. április 26. péntek Ervin
Meghökkentő büntetést kaptak a magyar pólóslányok

Meghökkentő büntetést kaptak a magyar pólóslányok

Magabiztos, 20-11-es győzelemmel kezdett Japán ellen a női vízilabda-válogatott, de Bíró Attila szövetségi kapitány büntette tanítványait a sok kapott gólért. Az újonc Gurisatti Gréta pedig váratlan támogatást kapott a csapatkapitánytól.

Bíró Attila szövetségi kapitány az InfoRádiónak elmondta, hogy az eredménnyel elégedett, a sok kapott gólnak viszont a hétfői úszóedzésen lett következménye.

"Az úszóprogram látja ennek kárát, mert szóltam nekik, hogy az utolsó negyedben minden egyes kapott gól száz méter időre úszást jelent. A lányok ezek szerint úszni akartak még..." - mondta a szakvezető.

Gurisatti Gréta két gólt szerzett pályafutása első világbajnoki mérkőzésén, és elárulta, a mérkőzés előtt megbeszélésen az idősebbek figyelmeztették, hogy mire kell odafigyelni.

"A bevonulás előtt Keszthelyi Rita odajött hozzám és a másik újonchoz, Szilágyi Dorkához, és megölelt minket. Ő nem az a fajta ember, aki kimutatja az érzelmeit, inkább szavakkal buzdít minket, ezért ez nagyon pozitív élmény volt, megadta a kezdő löketet a meccsre" - mondta Gurisatti Gréta.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×