eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
A sérült Varga Barnabás (lent), mellette Szoboszlai Dominik (b) és Kerkez Milos a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Először szólalt meg súlyos sérülése után Varga Barnabás: jó úton járok

A Magyarország–Skócia Eb-csoportmérkőzésen súlyos fejsérülést szenvedő ferencvárosi csatár már a visszatérésre gondol, de még a varratszedésre vár.

Már egy hete hazaért Stuttgartból műtétje után Varga Barnabás. A magyar válogatott csatár a Skócia elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen szenvedett súlyos fejsérülést, de a sikeres orvosi beavatkozás és néhány napos kórházi megfigyelés után visszatért Magyarországra, és klubja, az FTC honlapjának adott exkluzív interjút, amelyből néhány részlet már megjelent.

"Köszönöm, most már jobban vagyok, a duzzanat is kisebb lett. Hamarosan kiszedik a varratokat, maszkot kell majd csináltatnom, szóval jó úton járok" – mondta a kétszeres gólkirály, aki szülőfalujában, Szentpéterfán pihen és gyógyul, egyben azt kéri, hogy a visszatéréséig ne keressék, mert a következő időszakban minden energiájával a mihamarabbi felépülésre akar koncentrálni.

"Amikor felébredtem a kórházban, egyből szembesültem vele, hogy mennyien aggódtak értem, és érdeklődtek a hogylétem felől. Köszönöm szépen az aggódást, a sok üzenetet mindenkinek! Megpróbálom meghálálni, és minél hamarabb visszatérni, hogy újra a csapat segítségére lehessek, és minél több sikerrel örvendeztethessük meg a szurkolókat” – mondta a műtét utáni időszakról.

A július 9-én megjelenő teljes interjúban a csatár arról is beszél majd, hogyan és mire emlékszik vissza az ütközésből, mit jelentett számára, hogy a futball- és a sportvilág egy emberként aggódott érte, ugyanolyan keményen beleszáll-e a párharcokba majd a későbbiekben, és azt is elárulta, mikor szeretne visszatérni a pályára.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×