eur:
396.17
usd:
354.71
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
Arne Slot, az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool új vezetőedzője az AXA Edzőközpontban tartott fotózáson Liverpoolban 2024. július 5-én.
Nyitókép: MTI/AP/PA/Peter Byrne

Olyan történt Szoboszlai Dominikkal, ami idén eddig nem

A Liverpool áldozata az angol Ligakupában a West Ham United volt, az eredmény pedig 5-1. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya padozott.

Szerda este a Liverpool labdarúgócsapata hazai pályán 5–1-re legyőzte a West Ham Unitedet az angol Ligakupa harmadik fordulójában, így bejutott a legjobb 16 közé - tudósít az Index. Diogo Jota és Cody Gakpo is duplázott az Anfielden, Szoboszlai Dominik a cserepadról nézte végig az összecsapást.

Ebben a szezonban most először fordult elő, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya nem került be a Liverpool kezdőcsapatába, az együttes holland menedzsere, Arne Slot egyértelműen pihentetés céljából döntött a középpályás mellőzése mellett.

A felforgatott csapat miatt nem volt tökéletes az összhang a Liverpoolnál, amit a vendégek ki is használtak, akik a 21. percben előnybe kerültek.

A címvédő (idén februárban Virgil van Dijk 118. percben szerzett fejesgóljával győzte le a csapat a Chelsea-t a Wembleyben) felpörgette a ritmust, miután hátrányba került, aminek révén négy perccel később kiegyenlített, Diogo Jota fejelt a kapuba közelről, miután Chiesa eltörte a labdát. A fordulás után Jota gyorsan megszerezte a második gólját, majd a 74. percben a csereként érkező Mohamed Salah döntötte el a meccset. A kegyelemdöfést Cody Gakpo vitte be, aki a 90., majd a 93. percben is betalált.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a londoniak kilenc mezőnyjátékossal fejezték be a mérkőzést.

Labdarúgás
Angol Ligakupa

3. forduló

Liverpool–West Ham United 5–1 (1–1)

Arsenal–Bolton Wanderers 5–1 (2–0)

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×